TANULJ ÉS DOLGOZZ NÁLUNK!

Ingatlanközvetítő állás III. kerületi OTP Ingatlanpont irodámban!

Állás lehetőség megosztása

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Az OTP Ingatlanpont, hazánk egyetlen banki háttérrel rendelkező ingatlanszakértő hálózata, ingatlanközvetítő állást kínál!

Célom, hogy olyan megbízható szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek az ingatlancseréjük folyamán, melyek segítségével elkerülhetők az adásvétel során felmerülő buktatók.

Hiszek abban, hogy szakmai segítséggel, őszinte kommunikációval, és teljes körű szolgáltatásunkkal segítségére lehetünk ügyfeleinknek, és átlagon felüli kiszolgálást nyújthatunk! Fontosnak érzem, hogy az ingatlan értékesítéssel kapcsolatos terhek jelentős részét levegyük Ügyfeleink válláról, hogy nekik könnyed és biztonságos legyen ez a folyamat.

Meglévő partnereink mellett egyre nagyobb számban jelentkeznek ajánlások útján is újabb ügyfelek, akiket szeretnénk a tőlünk megszokott odafigyeléssel és lelkesedéssel kiszolgálni.

Csapatbővítés miatt keresek új munkatársat az alábbi pozícióra:

INGATLANKÖZVETÍTŐ pozíció

AMIT KÍNÁLUNK

Olyan munkatársat szeretnék, aki számára fontos értékkel bír, hogy itt a piaci átlagnál sokkal nagyobb jutaléknak köszönhetően jóval magasabb szakmai elvárásoknak kell megfelelnie, viszont hosszú távú biztos szakmai karriert, professzionális munkakörnyezetet, és fiatalos, vidám, családias hangulatú, digitalizált, innovatív cégkultúrát kínálunk.

Elsődleges feladatod ügyfeleink igényeinek felmérése, személyre szabott ajánlatok készítése, eladó ingatlanok felkutatása, megbízási szerződések kötése, majd azok promotálása webes felületeken, telefonos kapcsolattartás, értékesítés, ügyfeleink elégedettségére.

FELADATOK

SZEMPONTOK

Fontos, hogy ugyan rugalmas munkaidőben dolgozunk, de nem másodállásba keresek ingatlanközvetítő kollégát, mert ügyfeleinknek fontos a mobilitásunk. Az ideális jelölt értékesítői vénával megáldott, probléma megoldásból jeles, esetleg már végzett is ilyen jellegű munkát.

EGYÉB SZEMPONTOK

Nálunk fontos a csapatszellem, a jó hangulat, a pozitív gondolkodás. Ha úgy érzed, hogy igazak rád az alábbiak is, akkor azonnal jelentkezz! 

Állás lehetőség megosztása

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Ingatlanközvetítő csapatépítőink:

Jelentkezz csapatunkba