Bemutatkozás

Üdvözöllek,

Havas János vagyok.

2011-ben kezdtem el ingatlanközvetítéssel foglalkozni és egyből bele is szerettem. Családom 40 éve vállalkozik, így azt már gyermekkoromban is láttam, hogy a hosszú távon is elégedett partnerséghez és tartós sikerhez kemény munka, kitartás és szorgalom kell. A létra alsó fokán kezdve, megélve szép sikereket és bukásokat is, ma már saját, stabilan működő irodámat üzemeltetem az OTP Ingatlanpontnál.

Csapatomat, saját hitvallásom szerint választottam ki: olyanokkal dolgozom együtt, akik hozzám hasonlóan azt vallják, az ingatlanközvetítő munkához alázat, maximalizmus, türelem, empátia és persze nem utolsó sorban mindenben magára igényes munkavégzés szükséges.

Tréningeket vezetek, konzultálok, fejlesztek, aktívan építem az iroda ügyfélkörét és az egyre színesebb csapatomat. Sok időt fordítunk marketing eszközeink, technikáink fejlesztésére, mert számomra az elégedett ügyfél olyan, mint az adrenalin.

Értékesítőim

Bodor Kata

Czeglédi Rozália

Cséffalvay Gabi

Kósa György

Galvin Júlia

Miklósi Anita

Tóth Andrea

Legfrissebb cikkeim

2020 tavasz ingatlanpiac
Eladóknak

Mi folyik 2020 tavaszán, az ingatlanpiacon?

Mi folyik 2020 tavaszán, az ingatlanpiacon? Összességében az ingatlanpiacon egy konszolidáció érzékelhető. Az eddigi túlfűtött piaci nyüzsgés egy lassabb, megfontoltabb mederbe rendeződött vissza az elmúlt

Olvass tovább »

Hogyan add el az ingatlanod,