Sikeres és stresszmentes ingatlanértékesítés? IGEN

Találjuk meg a tökéletes vevőt az ingatlanodra

Adjuk el az ingatlanod toronymagasan a legjobb áron és a leggyorsabban

Tűnj ki a tömegből egy olyan piacon, ahol annyi a konkurensed, mint égen a csillag

Hozz beton biztos döntéseket több mint 10 évnyi szakértői tudásra alapozva

Hogyan lehet az ingatlanértékesítés valóban sikeres és stresszmentes? Így:

Az ingatlanértékesítés könnyedén valódi időrablóvá tud válni: egy kis fotózás, meg hirdetés készítése, egy váratlan telefonhívás, meg még egy a megbeszélés közepén, rohanás a lakásbemutatásra és lehet, hogy el sem jön az érdeklődő…
Arról nem is beszélve, hogy nehéz tiszta fejjel, gondolkodni és megalapozott döntéseket hozni teljesen ismeretlen terepen. Ezek neked is ismerősek, ugye?

Felejtsd el ezeket, és bízd a nehezét ránk.

Miért? Mutatom:

A professzionális ingatlanértékesítés 7+1 alappillére

avagy 7+1 dolog, amit garantáltan megnyersz velünk:

Kristálytiszta helyzetek

garantáltan minden lépésünkről teljes körűen és folyamatosan tájékoztatunk. Tudni, és érteni fogod mi – miért - mikor történik

Kockázat átvállalás

az eladásig minden kockázat a miénk. Mi biztosítjuk a fotózást (szükség esetén home staging-et), a hirdetési költségeket és persze a tengernyi időnket, energiánkat és a teljes figyelmünket.

Több mint hirdetés

értékesítési stratégia és óramű pontossággal működő marketing megoldások. Az ingatlan értékesítés bőven túlmutat egy kis hirdetgetésen – az eredmény érdekében professzionálisan felépített és gyakorlatban tesztelt értékesítési megoldásokra van szükség – ezt biztosíjuk neked.

Professzionális lakásbemutatás

Több mint: „ez a fürdő, ez a háló” - megmutatjuk az ingatlanod lehető legjobb arcát a potenciális vevőknek, hogy a bemutatás végére ne csak megismerjék, hanem valóban megakarják szerezni azt.

10+ év tapasztalat – maximális döntéstámogatás

10 év ingatlanértékesítői tapasztalatommal rávilágítok a lehetőségekre, megmutatok minden megoldást, felhívom a figyelmed a buktatóra – a kezedbe adom az összes szükséges információt, hogy a számodra legjobb döntést könnyedén és magabiztosan hozd meg.

Stressz- és konfrontálódásmentes

nem kell többet azon aggódnod, hogy hogyan veszed fel az érdeklődők telefonjait munkaidőben, miként véded meg az árat, és hogy elveszítesz potenciális érdeklődőket, mert nem tudsz időben hazaérni. Ezekről 100%-ban mi gondoskodunk.

Csak minősített, regisztrált vevőjelöltek

nem kell attól tartanod, hogy kit engedsz be a lakásodba, hiszen csak minősített és regisztrált vevőjelölteket viszünk hozzád. Minősítetten hitelképes vevőket hozunk neked.

Teljes körű ügyintézés, és nem csak a papír munkában

nem csak eladjuk, hanem tájékoztatunk, intézünk mindent. Szükség esetén még a vitás helyzetekben – örökléskor, vagy váláskor – mediátorként közvetítünk, hogy a leggördülékenyebben haladjanak a folyamatok.

Beszéljük meg,

neked hogyan tudjuk felpörgetni az ingatlanértékesítésed

Érdekel, de még nem vagy benne biztos, hogy ez valóban neked való?

Az ingatlan értékesítés egy élethelyzet, rád melyik igaz:

Bővül a család?

Nagyobb ingatlanra van szükségetek mielőbb, de a régire kell előbb vevőt találni? Hitel, CSOK igénybevételét is fontolgatjátok, de a jogszabályok rengetegében kicsit elvesztetek? Legyél naprakész – ismerd meg a lehetőségeid. Teremtsd meg az alapot ahhoz, hogy legyen mindenkinek külön szobája és elég nagy étkező az emlékezetes ünnepekhez. Adjuk el a régi ingatlanod a lehető legjobb áron, és aknázd ki maximálisan a támogatásokat.

Költözés – vidékre, vagy külföldre?

A munkád, az életed elszólít? A gondolataid már rég ott járnak, de még rendezned kell a régi otthonod eladását? Emiatt nem fájjon a fejed – az értékesítést A-tól Z-ig ránk bízhatod – neked nem is kell személyesen jelen lenned, mindent nyomon követhetsz digitálisan is.

Szülők, nagyszülők

eljön az az idő, amikor a szüleink, nagyszüleink már több odafigyelést igényelnek, és a régi otthonuk már nem ideális számukra. Szeretnéd, hogy közelebb lakjanak, de a régi otthont, ahová a gyerekkori emlékeid is kötnek nehéz szívvel tudod eladni – nehezen tudsz objektív döntéseket hozni egyedül? Kíméld meg magad, és hozd ki a legtöbbet a helyzetből profi segítséggel

Öröklés

enyém, tiéd, övé – a veszteségben egy plusz terhet ró minden félre, ha rendezni kell az ingatlan sorsát is. Arról nem is beszélve, hogy az öröklést követően az ingatlanérékesítésre külön szabályozások vonatkoznak, melyek hiányos ismerete komoly, akár anyagi következményekkel járhat. Ne bízd a véletlenre – bízd profikra.

Válás

a válás során a vagyonmegosztás igazi aknamezővé válhat. Ne hagyjátok, hogy az ingatlan értékesítse miatt elmérgesedjen a helyzet. Zárjátok le az ingatlan körüli vitákat, és bízzátok olyan értékesítő csapatra a feladatot, aki átsegít ezen az időszakon. Terepen szereztük a tapasztalunk - számtalan helyzetben hoztuk el a várva várt lezárást.

Ha bármilyen okból ingatlanértékesítésben vagy, de még vannak kérdésid, kétségeid, keress bátran – beszéljük át milyen lehetőségek állnak rendelkezésedre, és találjuk meg a legjobb megoldást

Ingatlanértékesítés Rád szabva

Nincs két egyforma ember, és nincs két egyforma ingatlan. Az ingatlanértékesésben számtalan lehetőség és eltérő megoldás érhető el. A csapatom és én hiszünk abban, hogy mindenki egyéni, az élethelyzetéhez illő, személyre szabott figyelmet, ingatlanértékesítést érdemel. Ezért nálunk:

Nincsenek dobozos megoldások

Helyette a személyes igényeken és a kapcsolaton van a hangsúly, mert az egyetlen, ami valóban nélkülözhetetlen itt az a bizalom és a szimpátia.  

A sikeres ingatlanértékesítés fegyvertára:

avagy mikből válogatjuk össze neked a számodra legjobb csomagot?

Keress fel bennünket, és találjuk meg neked a legjobb megoldást

Ingatlanközvetítői díj

lerántjuk a leplet:

Eddig minden nagyon tetszik, de már most azon töröd a fejed, hogy mennyibe fog ez kerülni?

Az átláthatóság jegyében mi ezt előre szeretnénk tisztázni. Mivel minden ingatlan és minden értékesítés más, és mivel nincsenek dobozos megoldásaink így nincs egy fix ár sem. A vége tőled függ – attól, hogy mennyire sokrétű szolgáltatásra van szükséged. Biztos lehetsz benne, hogy minden esetben még a megegyezés előtt átbeszéljük, egyeztetjük, hogy pontosan mit kap és mennyiért.

Mi az, amit garantálunk cserébe? A legjobb, naprakész tudásunk, összes tapasztalatunk és a teljes kapcsolati hálózatunk a rendelkezésedre bocsátjuk. Az ingatlanközvetítői díj csak addig mumus, amíg meg nem tapasztalod, hogy mennyi mindent kapsz cserében.

Emellett azt is érdemes megvizsgáld, hogy ha magad próbálod eladni az ingatlanod, az is költségekkel jár, sőt bizonyos esetekben nagyobb veszteséget okoz, mintha megfizetnéd az ingatlanközvetítői díjat.

Arról nem is beszélve, hogy nehéz tiszta fejjel, gondolkodni és megalapozott döntéseket hozni teljesen ismeretlen terepen. Ezek neked is ismerősek, ugye?

5+1 legnagyobb hiba, amit elkövethetsz az ingatlanértékesítés során:

1.

Rengeteg pénzt égetsz el a nem megfelelően elkészített hirdetéskere

2.

Áron alul adod el az ingatlanod – mert nem ismered pontosan a piaci trendeket

3.

Túl értékeled és nem találsz rá vevőt – évekig elhúzódó szélmalomharcra ítéled magad

4.

Potenciális vevőt szalasztasz el, mert nincs tapasztalatod a lakás prezentálásában

5.

Nem tudod megvédeni az árat – ha az alkudozás, tárgyalás nem a te asztalod, akkor ez könnyen megeshet – ne veszíts ezen akár milliókat.

5+1

Nem szánsz elég figyelmet rá, és nem a megfelelő ingatlanost bízod meg – igen, ez is nagy hiba lehet.

Kerüld el a buktatókat egy profi csapattal.

Mi nem árulunk zsákba macskát – tegyél minket próbára, és foglald le a helyed az ingyenes tanácsadásra

Rólunk

Egy lelkes és lelkiismeretes csapat több évtizedes tapasztalattal.

Alázat, maximalizmus, türelem, empátia – személy szerint hiszek benne, hogy az ingatlanközvetítő munkához ez elengedhetetlen. A csapatom és én is ennek mentén végezzük a munkánk nap, mint nap.

Nálunk Te és a Te igényeid az elsők, hogy megtaláljuk a tökéletes megoldást az élethelyzetre, amiben épp vagy. Folyamatosan fejlesztjük magunkat, és kutatjuk a legjobb megoldásokat, hogy a nap végén elégedett legyél. Tudjuk, hogy csak akkor fogod tudni ezt megtapasztalni, ha látod és érted a folyamatokat – éppen ezért a folyamatos kommunikáció és az átláthatóság nálunk alap.

Csatlakozz te is azok táborábra, akik ezt már személyesen megtapasztalták:

Akik már tudják mi a különbség, ezt mondták:

Havas Jánost egy szakmája iránt elkötelezett, a piacot kiválóan ismerő, az ügyfelek igényeit maximálisan figyelembe vevő ingatlanközvetítőként ismertük meg. Mindazt, amit a közös munka elején vállalt, az egész projekt alatt pontosan betartotta, rendszeresen és részletesen tájékoztatott az érdeklődőkről. Szakértelme, tapasztalata, a social media felületekben rejlő marketing lehetőségek kiváló ismerete, közvetlensége és rugalmassága miatt jó szívvel ajánljuk mindenkinek.

Fanni Mandak

János és csapata segítségével adtuk el a lakásunkat. Noha én eddig nem voltam nagy pártolója az ingatlanos szakmának, ez a csapat sok ingatlanossal ellentétben tényleg megdolgozott és megérdemli a jutalékát. Profin ment minden! Előnyösen át lett rendezve a lakás, mert régóta csinálják és tudják hogy a vevők mit keresnek és mire nem kíváncsiak. Egy hónap alatt 25-30 ember nézte meg a lakást, de el is ment. János jó emberismerő és profin vezényli az ártárgyalást is. Az OTP rendszere is praktikus, mindent nyomon tudtunk követni az értékesítés folyamatában.

Márton Csernenszky

János és kolléganője is segítőkész, barátságos és ami lényeg: eredményes volt, pár héten belül megtalálták a bérlőmet, akivel azóta meg is kötöttem már a szerződést. Jól tettem, hogy Jánoshoz fordultam (immár másodszor), sokkal gördülékenyebben zajlott minden, mintha magam álltam volna neki hirdetni a lakásomat.

Zoltán Bakonyi

Az én véleményemet az ingatlanosokról alapjaiban változtatta meg János hozzáállása és profizmusa a családi házunk értékesítése során. Az ügyvédem ajánlotta őt és csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, mert nem csak átsegített a válás utáni kommunikációs szakadékon, de rendkívül hatékonyan egyeztette az érdekeket és így igen gyorsan és sikeresen tudtuk eladni a házunkat. Magas színvonalú szakértelem meg szolgáltatáscsomag párosul a tapasztalattal és az emberséggel. Csak ajánlani tudom őt!

Réka Zsámboki

Találjuk meg a megoldást,

kérd az ingyenes tanácsadást:

A tanácsadás teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettségekkel nem jár – igényeld most, és találjuk meg a tökéletes vevőt az ingatlanodra mielőbb. Ehhez nem kell mást tenned, csak:

Ha ez megvan biztos lehetsz benne, hogy a kért időben hívunk és a legjobb tippekkel látunk el.

Gy.I.K.

Mi van, ha meggondolom magam?

Semmi gond. Ha a megbízás időtartama alatt (mely lehet egyetlen hónap is) meggondolod magad, és mégsem akarod eladni az ingatlanod, és ezt be is tartod 12 hónapig, úgy következmény nélkül visszavonhatod a megbízását.

Mi van, ha nem akarok kizárólagos megbízást kötni?

Amennyiben több közvetítő cégnek adsz megbízást, előfordulhat, hogy eladás esetén többen válnak jogosulttá a jutalékra. Kerüld el az ilyen helyzeteket, szavazz bizalmat cégünknek, a jogtiszta ügylet érdekébe. Ha mindenkit megbízol senkit sem bízol meg. Nem lesz felelőse az értékesítésnek. Ne az ingatlanközvetítők versenyezzenek egymással, hanem az ügyfelek az ingatlanodért.

Copyright © 2019 Kreatív Ingatlan kft.