Ingatlanközvetítő OKJ 35% kedvezménnyel! OKJ: 52 341 02 

Ingatlanközvetítő OKJ 35_ kedvezménnyel! OKJ 52 341 02

OKJ: 52 341 02 – 35% kedvezménnyel!

A napokban beszélgettem egy kedves IT-s barátommal munkahelyeinkről és arról, hogy milyen fontos a képzettség és a fejlődésben támogató munkahely. Az alábbi bejegyzésemben az ingatlanközvetítő okj, kedvezményes de annál többet nyújtó lehetőségéről írok.

Emlékszem, mikor belevágtam az ingatlanközvetítő szakmába, mekkora hatalmas tudásvágyam volt az építészet alapjai iránt. Folyamatosan bújtam a szakkönyveket, az internetes cikkeket, hogy még és még és még többet tanuljak az ingatlanokról. Nem vagyok egy mérnök típus, de az ügyfeleim megkövetelték, hogy egy bemutatáson, megbízás felvételről nem is beszélve, tisztában legyek az ingatlanok szerkezeti és gépészeti paramétereivel is. Hamar ráébredtem, hogy mind azon kívül, hogy törvényi előírás az OKJ-s végzettség megléte a munka végzéséhez, nem is akkora butaság megtanulni az alapokat egy profi szolgáltatás felépítéséhez.

Fontosnak tartom, hogy kezdő kollégáink felkészülten vágjanak bele ingatlanközvetítő karrierjükbe. Ennek érdekében egy profi ingatlanközvetítő karrier modellt követ betanulásuk.

Hogyan leszel profi ingatlanközvetítő?

  • Professzionális értékesítési alapképzésen, modern értékesítési technikákat, elméleti és gyakorlati felkészítést kapsz. Ez egy átható egy hetes, napi 8 órás tanfolyam, melyet az OTP Ingatlanpont hivatásos trénere tart. Ennek díja 20.000ft.-
  • Ingatlanközvetítő OKJ tanfolyamon sajátítod el az ezt követő 2,5 hónapban a szakma alapjait. A tanfolyam online fut, mely ideje alatt már gyakorlatban is folytatjuk a tevékenységet. Tanfolyam díja: 82000Ft helyett 20.000ft.- , Modulzáró díja 5.000ft.-, Vizsgadíja 34.000Ft.-
  • Specializált tréningeken keresztül az ezt követően 6 hónapban a szakmát, munka közben tanulod meg. Elsajátítjuk a telefonálás technikája mellett a tárgyalási technikákat és a sikeres üzletzárás módszerét is.
  • Mentori segítséget Én nyújtok Neked az elején, napi szinten, majd heti személyes riportok formájában. Így a későbbiekben sem maradsz segítség nélkül.

Ezzel a karrier modellel a szakma legjobb Ingatlanközvetítő szakemberei közé fogsz tartozni!

Nincs más dolgod, mint jelentkezni az alábbi űrlapon!

Egy sikeres interjút követően, kezdhetjük is a profi ingatlanközvetítő karrieredet!

Jelentkezéshez kattints ide:

Karrier

A témáról még bővebben itt olvashatsz:

Ha további kérdésed lenne, keress bizalommal!

Havas János

Vezető Értékesítési Tanácsadó, Tulajdonos

Telefonszám

+36 30 870 0880

Ha tetszett a cikkem, oszd meg barátaiddal is:

Kapcsolat