Ház eladás okosan

ház eladás

Ház eladás okosan

Visszatérő és jogos kérdés, hogy miért bízzanak meg engem és lelkes csapatomat a ház eladás -sal a tulajdonosok, hiszen bárki el tudja adni az ingatlanát.

Természetesen ezt nem vitatom, ez nem egy genetikailag kódolt tanulhatatlan szakma. 🙂

A magyarázat egyszerű!

Időt spórolunk meg a háztulajdonosoknak. Napi 10-12 órában foglalkozunk házak eladásával. Kezdve a piac elemzésétől a vevők igényeinek felmérésén át a marketingtervezésen keresztül az ingatlanok bemutatásán át egészen az adás-vétel utáni birtokbaadásig, végig kísérjük a folyamatot.

Számomra fontos, hogy szakmailag képzett csapattal dolgozzak és a panaszok helyett az ajánlásokkal kelljen foglalkoznunk.

A ház eladás folyamata velünk

Közvetítő kiválasztása

A sikeres közös munkához elengedhetetlen a kölcsönös bizalom. Ha eldöntötted, hogy velünk szeretnél dolgozni, kiválasztunk számodra egy terület specialistát, aki azon a területen dolgozik, ahol az ingatlanod található. A ház eladás bizalmas és felelősség teljes munka, így is kezeljük ezt.

Csomagválasztás

Kialakítottunk alap csomagokat, melyek megkönnyítik és átláthatóbbá teszik a szolgáltatásainkat. Közösen átbeszéljük, hogy mit szeretnél és személyre szabjuk csomagodat. Tudjuk, hogy mindenkinek másra van szüksége.

Fotózás

A ház eladás során, akkor kaphatjuk a legjobb ajánlatokat, ha a lehető legtöbb potenciális vevő tekintetét és figyelmét elnyerjük. Ehhez mi egy profi fotós segítségét vesszük igénybe és házad belsejéről és külsejéről egyaránt a legjobb felvételeket készíttetjük el!

Hirdetés

Megkeressük azokat a marketing csatornákat melyek a leghatékonyabbak a ház eladás szempontjából. Otthon magazinokat keresünk fel, internetes ingatlan kereső portálokra tesszük fel házad. Közösségi médiában és google-ban szerepeltetjük ingatlanod fizetett hirdetések formájában speciális ügyfélkör esetében.

Bemutatások

A ház eladás sikerének egyik legfontosabb pontja a profi ingatlan bemutatás! A vevő igényeire szabottan mutatjuk be a házat, hogy bele tudja képzelni magát. Felépítünk egy víziót, mely segít elképzelni az ottani életet számára.

Írásos vételi ajánlat

Amennyiben megfogta a ház a vevőt segítünk neki az írásos ajánlata megtételében, melyet 2% banki letéttel támaszt alá szándéka komolysága jeléül. Lefolytatjuk az ártárgyalást, amennyiben szükséges. Elkísérjük a feleket az adás-vételi szerződés aláírásáig.

Adás-vételi szerződés

A ház eladás az adás-vételi szerződés aláírásával zárul értékesítési szempontból. Az esetek 90%-ban ilyenkor derül ki valami papírnak a hiánya, vagy kell sürgősen elintézni valamit. Ezekben is teljes körű segítséget nyújtunk. A szerződés aláírásával és a foglaló kifizetésével a mi szerződött munkánk teljesül, ilyenkor állítjuk ki sikerdíjunk számláját a tulajdonos/tulajdonosok felé.

Birtokbaadás

Azonban a ház eladás teendői nem érnek itt véget. Azt tapasztaljuk a piacon, hogy az eladók igénylik az együttműködést a birtokbaadásig és kevés cég foglalkozik ezzel. Éppen ezért terjesztettük ki szolgáltatásunkat a birtokbaadásig. Tulajdonosainkat és vevőinket támogatva segítjük a birtokbaadást is személyes részvétellel.  

Összefoglalva semmi, nem nehéz, csak idő és rutin kérdése az egész. Mindent meg lehet csinálni, csak az a kérdés, hogy megéri-e foglalkozni vele, vagy jobban jársz, ha kiadod valakinek.

Ha érdekel az együttműködés velünk, itt találod a szolgáltatásainkat:

Addjuk el az ingatlanod!

Ingatlan eladás 1. lépése – Tájékozódás, irány meghatározás ingatlan eladás előtt

Ingatlan eladás 2. lépése – Hirdetés, ügyfélfogadás

Ha további kérdésed lenne, keress bizalommal!

Havas János

Vezető Értékesítési Tanácsadó, Tulajdonos

Telefonszám

+36 30 870 0880

Ha tetszett a cikkem, oszd meg barátaiddal is:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Kapcsolat

Maradjunk kapcsolatban

Copyright © 2019